La Pobla anuncia la modificació de les normes d’ús de l’aigua per a potenciar l’estalvi i previndre la sequera

0
647
Ajuntament de la Pobla del Duc
Ajuntament de la Pobla del Duc

El Govern Municipal de la Pobla del Duc ha anunciat la modificació de les normes d’ús de l’aigua a la localitat per a potenciar l’estalvi i estar preparats per a èpoques de sequera. L’Alcalde de la localitat, el socialista Vicent Gomar, ha explicat també que a més a més, el municipi manté el preu de l’aigua, en haver descartat “totalment” privatitzar el servei, sinó per contra apostar per la millora de l’eficiència des d’una vessant pública.

Gomar incidia en què “hi ha que dir clar i alt que la gestió del aigua de la Pobla no va a privatitzarse amb un govern socialista, perquè l’aigua no pot ser mai motiu per a la exclusió social ni de negociació, i menys en un municipi marcadament agrícola com el nostre. Estic convençut i crec fermament en els avantatges que aporta una bona gestió publica, moderna, transparent i participativa de l’aigua, per damunt de criteris de rendibilitat mercantil que poden perjudicar a les persones», destacava.

Així, l’alcalde anunciava que en la modificació de les normes d’ús el govern municipal aposta per perseguir practiques pernicioses, centralitzar la gestió i potenciar l’estalvi, implicant a tots en el procés amb campanyes d’informació i conscienciació ciutadanes.

L’equip de govern del PSPV té obres previstes en 2015 vinculades al cicle de l’aigua donaran continuïtat a les realitzades en els exercicis anteriors amb l’arreglament dels pous, canvis de les bombes, modificació del sistema elèctric, neteja de les instal·lacions o arreglaments de la xarxa principal, «tot això amb un gran esforç, donades les restriccions pressupostaris i deutes milionaris que arrossega el nostre Ajuntament després d’anys de mala gestió per part del PP«, recordava.

Per a Vicent Gomar, “ocupació, agricultura, economia, ciutadans i medi ambient són arguments més que de sobra per a fer de l’aigua una prioritat de primer nivell i mantenir-la lluny d’interessos que no siguen el benefici públic», concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí