La platja de Tavernes rep les banderes blaves i la distinció de Sender Blau

0
1343

El regidor de Turisme i Medi Ambient, Josep Llàcer, ha recollit hui els distintius en l’acte de “Lliurament de les Banderes Blaves de la Comunitat Valenciana” al Club Nàutic d’Altea.

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha concedit la Bandera Blava a la platja de Tavernes i a la platja de la Goleta, que han rebut, un any més, el reconeixement a la qualitat i els serveis que presten als usuaris.

El regidor de Turisme i Medi Ambient, Josep Llàcer, ha recollit les dues distincions, així com  el guardó de Sender Blau a la Ruta dels Sentits de Tavernes de la Valldigna, un itinerari paisatgístic que contribueix a l’ús sostenible del nostre litoral.

L’acte de lliurament, al Club Nàutic d’Altea, ha comptat amb la presència de la consellera d’Agricultura i Medi Ambient, Elena Cebrián, el secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, i la vicepresidenta de l’ADEAC, Virginia Yuste, que han repartit els guardons als municipis premiats de la Comunitat Valenciana. En total, a la Comunitat Valenciana s’han concedit 144 banderes blaves (15 ports i 129 platges), sent la comunitat autònoma amb més distincions de tot Espanya.

 

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí