La platja d’Oliva acull el 10 d’agost la VIII edició de la Fira del Comerç Voramar


0
511
Oliva
La presidenta de ACCO junto a la concejala de Comercio.

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, ha organitzat per al pròxim 10 d’agost, la 8a edició de la Fira del Comerç VORAMAR.

Des de les 19.30 fins a la 01.00 h, el carrer de la Mar Mediterrània de la platja d’Oliva s’omplirà de comerços locals per tal d’acostar l’oferta comercial d’Oliva a tots els seus veïns i també als visitants de la nostra platja.

«Des de la Regidoria de Comerç recolzem totes les iniciatives comercials conjuntament amb ACCO i acordarem les bases per a una agenda de prioritats per a potenciar el comerç a Oliva» assenyalava la regidora de Comerç, Yolanda Balaguer.

VORAMAR 2019 comptarà a més amb atraccions infantils gratuïtes i música en directe. Gràcies a la Regidoria de Cultura de l’ajuntament d’Oliva, podrem gaudir dels guanyadors del Festival de la Cançó d’Oliva: Roser, Josep i Pilar. També actuarà el grup COMBOI JAZZ gràcies a la col·laboració amb l’Associació Artístico-Musical d’Oliva.

Un total de 23 comerços participaran en VORAMAR 2019, oferint els seus productes al millor preu, dels sectors de la moda, la moda infantil, el calcer, llenceria, perfumeria, òptica, estètica, joieria, mobles, flors…

«És una oportunitat de conéixer el nostre comerç local, els comerciants que donen vida al nostre poble, i també adquirir productes de bona qualitat al millor preu i amb una atenció al client personalitzada» explicava Rosa Llopis, presidenta de l’Associació de comerciants d’Oliva, ACCO.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here