La platja de Bellreguard acull la II edició de la Fira d’Oportunitats

0
212
Bellreguard
Cartell de presentació de la fira.

ACOBELL, l’Associació de comerços, empreses i professionals de Bellreguard, ha organitzat la que serà segona edició de la seua Fira d’Oportunitats. Es tracta d’un esdeveniment on a més d’ofertes, descomptes i la possibilitat de comprar a preus d’estoc, el que pretén l’associació és mostrar el divers i consolidat teixit comercial i empresarial local.

Amb activitats complementàries com jocs infantils i contacontes i la col·laboració la nit anterior en una partida de pilota d’exhibició al carrer, la fira vol fer arribar al nombrós públic que en aquests dies de vacances es troba a les nostres platges, potencial client de les empreses i professionals locals, la imatge de qualitat, tracte personalitzat i proximitat que sols el menut comerç local pot oferir.

Al voltant de 20 expositors estaran presents a la mostra donant-li suport i donant a conéixer la seua activitat. Hi haurà exposició de cotxes i la representació de diversos sectors com els d’alimentació, fotografia, gastronomia, floristeria, moda, centre d’estudis, disseny gràfic i creativitat, menjar per a mascotes, òptica, ferreteria, llibreria i papereria entre d’altres. Col·lectius locals del món associatiu com l’Espai Creatiu Teixint Vincles, o l’associació animalista ens acompanyaran també per difondre el seu objecte social.

La Fira compta amb la important col·laboració de les regidories de Turisme i de Promoció econòmica de l’ajuntament de Bellreguard i de la Unió Gremial mitjançant les ajudes de la Conselleria de Comerç a les associacions.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here