La Plataforma per la Reindustrialització trasllada les seues propostes d’ocupació a la Generalitat

0
823
Imatge de la trobada al Servef
Imatge de la trobada al Servef

La Directora General d’Ocupació i Formació, Rocío Briones, s’ha reunit amb la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, integrada per Coeval, IBIAE i FEDAC (representants empresarials de les comarques de la Vall d’Albaida, la Foia de Castalla i l’Alcoià-el Comtat). En la reunió, que s’ha celebrat en la seu del Servef han participat per part de la Plataforma Lirios García, Directora de FEDAC, Héctor Torrent, Director de IBIAE i Vicente Donat, Secretari General de Coeval.

En la reunió els representants de la Plataforma han fet lliurament a Briones d’un informe elaborat per la Plataforma en el qual posen de manifest les actuals deficiències que el model de formació per a l’ocupació presenta per a les empreses i proposa accions concretes per a millorar el mateix.

La Plataforma a la vista dels arguments exposats en l’Informe sol·licita que se’ls concedisca un paper més actiu en la planificació de la formació per l’ocupació donada la proximitat que tenen les associacions que la integren amb les empreses del territori i han traslladat igualment a la Directora General d’Ocupació i Formació que seria convenient fer més flexible l’encotillament que regeix en tot el procés de la formació per a l’ocupació de cara a aconseguir casar la formació que s’ofereix amb les necessitats reals de les empreses, que són les que creen ocupació, i facilitar així la inserció laboral , objectiu feia el que s’ha de dirigir l’oferta formativa que llance la Generalitat. En els temes exposats la Directora General coincideix amb els plantejaments de la Plataforma i en la mesura que siga possible els atendrà. Finalment cal destacar que ha expressat que impulsarà trobades comarcals amb els agents socioeconòmics del territori per a conèixer les necessitats reals de les empreses en matèria de formació per a l’ocupació.

La reunió ha servit per a impulsar la col·laboració de la Plataforma amb la Direcció general d’Ocupació i Formació en un assumpte estratègic per a impulsar la reindustrialització territorial com és millorar el model de formació per a l’ocupació ja que açò és fonamental per a seguir comptant amb bons professionals en les indústries del territori, qüestió que és un dels objectes més destacats de la cooperació que duen a terme Coeval, FEDAC i IBIAE agrupades en la Plataforma.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí