La Plataforma per la Reindustrialització Territorial demana a la Generalitat la millora de la CV-60 després de l’últim accident mortal

0
1134
Imatge de la intervenció dels bombers a l'accident.

També manifesten la seua preocupació per l’augment dels preus de les matèries primeres en el sector industrial

Les empresarials FEDAC, IBIAE, COEVAL, que conformen la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, s’han reunit amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi, amb diversos temes sobre la taula entre els que es va destacar la seguretat viària de la CV-60 després de l’últim accident mortal ocorregut a l’altura de la Pobla del Duc.

En primer lloc la Plataforma ha fet arribar a la Generalitat Valenciana la «profunda preocupació» que li produeix la necessitat de millores per raons de seguretat viària i que uneix les comarques de la Foia de Castalla, l’Alcoià-el Comtat i la Vall d’Albaida amb la Safor.

«El desgraciat accident mortal registrat aquest cap de setmana en aquesta carretera no fa més que justificar la necessitat de revisar i completar els trams que no són d’autovia i que tenen molt poca visibilitat», manifesten. Recorden a més que es tracta d’una reivindicació històrica i periòdica «que no es resol amb el pas dels anys, encara que ara té en marxa un important projecte de millores per part de la Generalitat que s’espera siga prompte una realitat. Una iniciativa que recolza també de manera categòrica la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi».

Preus de matèries primeres

D’un altre costat, també amb el suport de Cambra Alcoi, la Plataforma per a la Reindustrialització Territorial manifesta la inquietud de les empreses, especialment per a les petites i mitjanes empreses (PIMES) del territori, referent a l’exagerat augment del preu de les matèries primeres per a la indústria i altres sectors i els cada vegada més complexos problemes als quals s’han d’enfrontar per a aconseguir aqueixes matèries dins del termini i en la forma escaient.

La Plataforma, a més de plantejar la qüestió dels preus, posarà sobre la taula de les autoritats responsables la necessitat de trobar sistemes i eines que faciliten l’accés a la informació dels preus de les matèries primeres.

«És el del preu d’aquests components un assumpte molt preocupant per a l’empresariat de les Comarques, eminentment industrial i que, en el cas de les PIMES, pot alterar de manera més que significativa la rendibilitat dels seus processos de producció, ja que a més han de fer front a l’elevat cost de la factura energètica», conclouen.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí