La plataforma ‘No al Macroabocador’ convoca una protesta per dilluns a Xàtiva davant la Mancomunitat

0
1023
Manifestació macroabocador
La plataforma ha organitzat nombrosos actes de protesta

Dilluns es votarà a la Mancomunitat de Muncipis de la Costera-la Canal l’adjudicació del projecte de gestió de residus de l’abocador que FCC preveu construir al terme de Llanera. Aprofitant esta cita programada pel Consorci del Pla Zonal de Residus la plataforma cívica ‘No al Macroabocador’ ha convocat una concentració de protesta a partir de les 12h per demostrar «la nostra major repulsa i que la majoria dels veïns dels pobles propers a l’abocador estem en contra de la construcció del mateix».

El Consorci del Pla Zonal de Residus de les Zones X, XI i XII, que abarca els municipis les comarques de la Vall d’Albaida, la Costera, la Canal de Navarrés, la Safor i la Vall d’Aiora-Cofrents, celebrarà el ple per continuar amb la tramitació per ubicar esta planta de tractament de residus. Així des de l’organització de la protesta anuncien que presentaran un escrit de queixa contra el projecte que acompanyaran amb un total de 18.000 firmes compulsades que donen suport a l’oposició.

La protesta tindrà lloc davant de la seu de la Mancomunitat de la Costera-la Canal que s’ubica a l’Antic Hospital de Xàtiva a la Plaça Calixte III.

Les instal·lacions donaran servei així a 370.000 habitants de 97 municipis, ocuparan una superfície de 183.902 metres quadrats i tindran capacitat per tractar 164.000 tones anuals de residus.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí