La plataforma ‘No al Macroabocador’ convoca una protesta el pròxim dissabte 17 a Llanera

0
910
no macroabocador
La plataforma pretén convocar una manifestació "multitudinària"

La plataforma cívica ‘No al Macroabocador’ ha convocat una manifestació «multitudinària» per al pròxim dissabte 17 d’octubre  a partir de les 19h sota el lema «Va a ser que no!».

Els manifestants començaran la marxa des del punt de trobada al carrer Ignacio Carrau (pròxima a la urbanització El Tossalet) de Torrella i es continuarà per la baixada del carrer Cementeri cap a Llanera. A esta localitat, al terme de la qual s’ubicarà l’abocador, la protesta passarà pels carrers José Antonio, Carbonell, Santa Teresa, Màrtirs, Jaume I, Ausias March i tornarà cap a Torrella una altra vegada pels carrers Cementeri fins Ignacio Grau. Durant la manifestació hi haurà animació musical de Batucada i es lliuraran i llegiran manifestos contraris a la instal·lació.

Des de la plataforma ‘No al Macroabocador’ s’ha animat a la participació en la manifestació recordant que este serà «el major abocador de residus urbans de la província de València, sense justificació tècnica alguna i en contra de la voluntat popular».

Per una altra banda ‘No al Macroabocador’ ha convocat per esta vesprada una xarrada a les 20h a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia de Crespins. En esta cita s’informarà sobre “les instal·lacions del macroabocador i les seues coneqüències; situació actual del projecte; accions plantejades per la plataforma; recollida de firmes i ingrés voluntari en la plataforma com a socis; i informaicó per la manifestació del pròxim 17 d’octubre”.

Les instal·lacions del macroabocador, adjudicades a l’empresa FCC (Fomento de Construcciones y Contratas) recolliran els residus de lÀrea de Gestió 2 del País Valencià i que comprén el fem de les comarques de la Canal de Navarrés, la Vall d’Aiora-Corents, la Costera, la Vall d’Albaida i la Safor, constituïdes per per 370.000 habitants de 97 municipis. L’abocador ocuparà una superfície de 183.902 metres quadrats i tindrà capacitat per tractar 164.000 tones anuals de residus.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí