La plataforma ‘No al Macroabocador’ convoca una protesta el pròxim dissabte 17 a Llanera

0
484
no macroabocador
La plataforma pretén convocar una manifestació "multitudinària"

La plataforma cívica ‘No al Macroabocador’ ha convocat una manifestació “multitudinària” per al pròxim dissabte 17 d’octubre  a partir de les 19h sota el lema “Va a ser que no!”.

Els manifestants començaran la marxa des del punt de trobada al carrer Ignacio Carrau (pròxima a la urbanització El Tossalet) de Torrella i es continuarà per la baixada del carrer Cementeri cap a Llanera. A esta localitat, al terme de la qual s’ubicarà l’abocador, la protesta passarà pels carrers José Antonio, Carbonell, Santa Teresa, Màrtirs, Jaume I, Ausias March i tornarà cap a Torrella una altra vegada pels carrers Cementeri fins Ignacio Grau. Durant la manifestació hi haurà animació musical de Batucada i es lliuraran i llegiran manifestos contraris a la instal·lació.

Des de la plataforma ‘No al Macroabocador’ s’ha animat a la participació en la manifestació recordant que este serà “el major abocador de residus urbans de la província de València, sense justificació tècnica alguna i en contra de la voluntat popular”.

Per una altra banda ‘No al Macroabocador’ ha convocat per esta vesprada una xarrada a les 20h a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia de Crespins. En esta cita s’informarà sobre “les instal·lacions del macroabocador i les seues coneqüències; situació actual del projecte; accions plantejades per la plataforma; recollida de firmes i ingrés voluntari en la plataforma com a socis; i informaicó per la manifestació del pròxim 17 d’octubre”.

Les instal·lacions del macroabocador, adjudicades a l’empresa FCC (Fomento de Construcciones y Contratas) recolliran els residus de lÀrea de Gestió 2 del País Valencià i que comprén el fem de les comarques de la Canal de Navarrés, la Vall d’Aiora-Corents, la Costera, la Vall d’Albaida i la Safor, constituïdes per per 370.000 habitants de 97 municipis. L’abocador ocuparà una superfície de 183.902 metres quadrats i tindrà capacitat per tractar 164.000 tones anuals de residus.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Resultado de las elecciones municipales de 2019 en Torrella

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here