La plantilla de l’Ontinyent CF denuncia que els últims mesos no ha cobrat i alerta d’una liquidació del club

0
1049
Jugadors de l'Ontinyent CF

L’Ontinyent CF actualment es troba en places de promoció de descens en el Grup III de la 2a Divisió B

En un comunicat la plantilla alerta de l’impagament dels últims mesos que comporta un “evident risc de liquidació del club i les consegüents sancions federatives que puga implicar aquest desenllaç”

Mala temporada de l’Ontinyent CF, a més de trobar-se en llocs de promoció de descens (està 16é) en el Grup III de la 2a Divisió B, ara els impagaments a la plantilla fan témer sobre una possible liquidació del club del Clariano.

Així es manifesta en el comunicat emés pels integrants de la plantilla del club blanc-i-negre en el qual denuncien els impagaments dels últims salaris i la possibilitat de no cobrar el de gener.

El primer dels quatre punts del comunicat assenyala que la junta directiva “no ha sigut capaç de pagar les nòmines dels futbolistes durant els últims mesos i sembla que tampoc” abonarà la del mes de gener.

Sobre aquest tema afig que aquesta situació comporta un “evident risc de liquidació del club i les consegüents sancions federatives que puga implicar aquest desenllaç”.

En segon lloc s’explica que la plantilla i el cos tècnic al complet s’han reunit amb l’actual president, Luis Ortiz. “Durant aquesta reunió, el president ha arribat a dos compromisos per a solucionar la situació del club, així com la nostra situació professional i personal”, agrega el comunicat. “Malgrat la greu situació que travessem, continuarem defensant aquesta samarreta amb absoluta professionalitat. La història del club i la seua fidel afició estan per damunt de tot”, s’indica en el tercer punt del text.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Galeria fotogràfica l'acte de 'Publicació' de les Festes de Moros i Cristians d'Ontinyent

Finalment es recorda que l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha estat “en permanent contacte amb els futbolistes” i se li agraeix “el seu constant treball i incondicional suport”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here