Benissa reformarà íntegrament la piscina municipal del Collao perquè siga més sostenible

0
1499
Piscina municipal del Collao.

Benissa ha avançat que la piscina municipal del Collao rebrà, a partir de 2019, una reforma de caràcter integral perquè puga guanyar en sostenibilitat.

I és que als responsables de la mercantil municipal els preocupa que, en tractar-se d’una infraestructura antiga, aquesta necessita any rere any de majors recursos hídrics i energètics i per al seu manteniment amb productes químics. En xifres, la seua capacitat és superior a un milió de litres d’aigua.

Una de les actuacions plantejades seria rebaixar la fondària i crear una zona de bany per a xiquets de menor edat, per a xipollejar. També es contempla la millora dels accessos i dels vestidors, així com la possible renovació del seu revestiment.

També relacionat amb aquesta infraestructura pública, des de Benissa destaquen que la piscina quedarà oberta a partir del pròxim dilluns, 18 de juny, avançant la seua apertura dues setmanes i endarrerint el seu tancament, ja que són moltes les persones usuàries que ho han sol·licitat, semblant adequat aquesta ampliació en les dates per gaudir d’aquesta instal·lació pública.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here