La pirotècnia olleriana Nadal-Martí debuta en les mascletaes de la plaça de l’Ajuntament de València


0
675
Imatge de la mascletà disparada per Nadal-Martí
Imatge de la mascletà disparada per Nadal-Martí

Este dimecres la pirotècnia olleriana Nadal-Martí, va ser l’encarregada de disparar la mascletà de les falles de València. Per a l’ocasió es va comptar amb 3 principis aeris i cinc retencions terrestres amb acompanyament aeri de serpentines de color i tro, xiulets i brunzidors. Per al final, varem poder gaudir d’un terratrèmol simultanejat amb un potent bombardeig aeri amb efectes de esteles blanques.

A la plaça de l’Ajuntament de València van assitir nombrosos ollerians per presenciar la mascletà disparada per un dels seus veïns. Entre ells, l’alcalde Julià Engo i els membres de l’equip de govern de l‘Ajuntament de l’Olleria Héctor Such, Ruth Martínez i Enric Such.

Des de l’Ajuntament s’han mostrat molt satisfets amb aquest fet i, segons ha explicat Julià Engo, ‘el dimecres vam poder gaudir d’una bona mascletà a la plaça de l’Ajuntament de València, els ollerians vam ocupar la plaça del cap i casal, uns per disparar la mascletà de falles i altres per acompanyar i donar suport als coeters de l’Olleria, a la pirotècnia Nadal-Martí. Per a l’Ajuntament va ser un moment de màxima satisfacció veure com empreses de l’Olleria, un poble lligat als coets, demostren les seues capacitats a una de les cites més importants del país’.L’alcalde també va voler donar ‘l’enhorabona a la pirotècnia de l’Olleria per haver aconseguit esta fita i haver-ho fet d’una manera molt bona i digna’.

Des de la pirotècnia Nadal-Martí, Nuria Martí ha explicat que ‘des de la nostra empresa estem molt agraïts a tota la gent del nostre poble que ha vingut a donar-nos suport i ànim en este dia tant especial per nosaltres. És molt bonic veure com els teus veïns saben reconèixer la faena de tant i tants anys i això ens dóna més forces per continuar endavant’

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here