La patronal ATEVAL afirma que el seguiment de la vaga al tèxtil no ha sigut superior al 3%

0
1764
Treballadors fent vaga a les portes d'una fàbrica d'Agullent

La patronal, davant la seu de la qual a Ontinyent s’han manifestat diversos treballadors, afirma que ha hagut «normalitat» en la jornada de treball

Este dijous 19 de juliol un total de fins 20.000 treballadors estaven cridats pel sindicat CCOO a la vaga en el sector del tèxtil-confecció, però malgrat que el sindicat ha xifrat en un 75% el seguiment de la vaga al País Valencià, la patronal ATEVAL afirma que ha hagut poca incidència en la jornada laboral i xifra el seguiment en un 3%.

En una nota de premsa ATEVAL ha afirmat que «en la pràctica totalitat de les empreses s’està funcionant amb normalitat, tenint una nul·la implicació en xicotetes empreses i molt poca repercussió en mitjanes i grans empreses, ja que l’afectació ha sigut minúscula i en una mitjana no superior al 3% dels treballadors». A més la patronal destaca que precisament aquells que no han acudit als seus llocs de treball «coincideixen, majoritàriament, amb els propis delegats d’empresa del sindicat CCOO».

ATEVAL també ha criticat la crida a la vaga afirmat que «mancava de tot fonament», i alhora valorava positivament el preacord assolit a nivell estatal amb UGT amb un «ampli consens». Amb tot afirmen que esperen que CCOO «reconsidere la seua postura davant els importants punts d’acord assolits de millores salarials i condicions laborals de treball».

Des de CCOO en una altra nota de premsa han insistit en el seu èxit de convocatòria assegurant que la mitjana al País Valencià, Catalunya i Galícia del seguiment de la vaga ha estat superior al 70%. També han criticat l’acord al que s’ha arribat amb UGT afirmant que «a dures penes compta amb el 35% de la representació del sector».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí