La patronal COEVAL promou l’autoconsum energètic entre les empreses de la Vall d’Albaida

0
862
La jornada tindrà lloc a la seu de COEVAL a Ontinyent

En la Jornada intervindran com a ponents Fernando Pomar, Gerent de Inel i Sergio Pomar, President nacional de Fenie Energia

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) a Ontinyent acollirà dimarts que ve dia 26 de setembre, a partir de les 16h una interessant Jornada titulada: ‘L’autoconsum, avantatge competitiu per a l’empresa’ convocada per COEVAL en col·laboració amb Inel i que presentara el seu Secretari General, Vicente Donat. Les persones i empreses que vulguen assistir a la mateixa hauran d’inscriure’s remetent un correu electrònic a coeval@coeval.es amb el nom i cognoms dels assistents, empresa a la qual pertanyen i telèfon de contacte.

El contingut de la Jornada en la qual intervindran com a ponents Fernando Pomar, Gerent de Inel i Sergio Pomar, President nacional de Fenie Energia, inclou conèixer els tipus, beneficis i finançament del autoconsumo, així com saber com es realitza una instal·lació i el donar a conèixer casos pràctics de autoconsumo energètic.

L’objectiu de la Jornada és informar a les empreses assistents que l’autoconsum és una alternativa tècnicament viable per a la producció d’energia elèctrica per a consum propi per part d’un usuari, qui podrà obtenir un estalvi directe en la seua factura elèctrica. “Les instal·lacions d’autoconsum posseeixen indubtables avantatges des del punt de vista energètic, en constituir un sistema de generació distribuïda que redueix les pèrdues en la xarxa elèctrica. Avantatges també des del punt de vista mediambiental, en basar-se generalment en l’aprofitament de fonts d’energia renovables, l’autoconsumo comporta una reducció d’emissions respecte de la producció elèctrica a partir de fonts convencionals”, expliquen des de COEVAL.

Des de l’any 2015 Espanya compta amb un marc regulatori que contempla aquesta modalitat de generació elèctrica i estableix el règim econòmic, requisits tècnics i condicions administratives que han de complir les instal·lacions per a la seua connexió a la xarxa elèctrica. COEVAL afirma que amb la realització d’aquesta Jornada acredita el seu compromís a favor de l’impuls del autoconsumo energètic pels avantatges que el mateix ofereix a les empreses, entre altres camps en l’econòmic i en el de la sostenibilitat mediambiental, factor bàsic a tenir en compte en els desenvolupaments empresarials actuals i de futur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here