La parròquia i l’ermita de la Llosa de Ranes estrenen les seues noves campanes

0
899
Treballs de la pujada de la campana a la parròquia de la Llosa de Ranes.

Les campanes han sigut adquirides per l’Associació de Campaners de Moixent i substitueixen les antigues que es trobaven en mal estat

La parròquia Natividad de La nostra Senyora i l’ermita del Santíssim Crist del Miracle de la Llosa de Ranes han estrenat les seues noves campanes, de 87 i 57 quilos, respectivament, que van ser pujades aquest dilluns als seus campanars amb una grua.

Les noves campanes han sigut adquirides per iniciativa de la parròquia, que ha comptat amb l’assessorament de l’Associació Campaners de Moixent en el procés de configuració i adquisició, i substitueixen a les anteriors que han estat dos anys sense ser usades i amb les seues funcions anul·lades perquè es va detectar perill per esquerdaments, han indicat els Campaners de Moixent.

La campana ‘Maria Natividad’, de la parròquia, «estava clivellada i es procedirà a la seua neteja i posterior exposició a l’església parroquial, i la campana de la de l’ermita, també amb problemes d’esquerdament, ha sigut refosa», han assenyalat.

Així, la nova campana de la parròquia està dedicada a la «Mare de Déu del Carme i del Rosari» i té gravades «aquestes dues advocacions marianes, altres dues de devoció popular a La Llosa de Ranes, San José i Sant Antoni de Pàdua, i un relleu de la imatge patronal del Santíssim Crist del Miracle», han afegit.

Pel seu costat, la campana de l’ermita es diu «Santíssim Crist del Miracle» i té gravades les imatges que processionen en la Setmana Santa.

Les dues campanes van ser beneïdes el passat 11 de desembre durant una missa celebrada en la parròquia en sufragi pels campaners difunts de la Llosa de Ranes «i per a convocar als fidels es van voltejar mecànicament altres dues campanes del campanar, perquè així saludaren i acolliren a les dues noves», han explicat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí