La mostra ‘Terrabastall’ obri els actes de commemoració dels 80 anys del bombardeig de Xàtiva en la Guerra Civil

0
1877
Cartell de l'exposició que s'inaugura este divendres a Xàtiva

L’exposició arreplega obra de 28 artistes locals i de la rodalia, com ara Joan Ramos, Àngela Malisheva, Artur Heras, Joan Rubio, Imma Abarca… de diferents edats, formació i estils

Este divendres s’inaugura la mostra col·lectiva ‘Terrabastall, 80 anys després del bombardeig’, un dels actes programats per l’Ajuntament per tal de commemorar el 80 aniversari del bombardeig de l’estació de Xàtiva.

L’exposició arreplega obra de28 artistes locals i de la rodalia, com ara Joan Ramos, Àngela Malisheva, Artur Heras, Joan Rubio, Imma Abarca… de diferents edats, formació i estils. Ha estat comissariada pel també artista Miquel Mollà, autor de l’Aixopluc, escultura commemorativa del bombardeig instal·lada en la plaça de l’estació.

Segons Mollà, «la mostra pretén aplegar propostes diverses tant pel que fa la tècnica i estil com a la visió d’aquell bàrbar succés i, per això, s’ha buscat artistes vinculats vitalment d’alguna manera a Xàtiva». D’altra banda, Alfred Boluda, regidor de Memòria de l’Ajuntament, ha destacat que «amb aquesta exposició es mostra una interpretació del bombardeig des de les sensacions i les emocions». Així mateix ha volgut donar les gràcies a tots els artistes que, de forma desinteressada, han participat en aquesta mostra.

La inauguració serà a les 19:30 en el hall del Gran Teatre i estarà oberta al llarg de tot el mes de febrer. Es podrà visitar en horari de matí, excepte dissabtes i diumenges, de 10.30 a 13.30 i per les vesprades de 19.00 a 21.00 tota la setmana. S’oferirà, a més, als centres educatius la possibilitat de visitar-la amb reserva de dia i hora pels matins.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí