La metgessa Vita Arrufat impartirà la ponència sobre la salut de les dones dins l’Escola Feminista d’Ontinyent

0
1402
Vita Arrufat.

La regidora Natàlia Enguix anima al seguiment de l’acte, que tindrà lloc al Teatre Echegaray aquest dimecres a les 19:00 hores amb entrada gratuïta i es retransmetrà a les xarxes socials municipals

La metgessa especialista en medicina preventiva Vita Arrufat impartirà aquest dimecres 6 d’octubre la ponència titulada «La Salut de les dones: Determinants de Salut i malaltia» dins la programació de la II Escola Feminista d’Ontinyent. Serà a partir de les 19:00 hores, al Teatre Echegaray, amb entrada gratuïta prèvia inscripció a al correu electrònic igualtat@ontinyent.es , tot i que també es podrà seguir telemàticament en directe a través de les xarxes socials municipals.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, explicava que Vita Arrufat, metgessa de salut pública en el Centre de Salut Publica de Castelló, cofundadora del Grup de Dones per la Salut i la Pau i Presidenta del Liceu de Dones de Castelló “és una veu autoritzada per aprofundir en aspectes relacionats amb la salut de les dones i com afecten les desigualtats socials a la mateixa. Va a ser una xerrada d’alò més interessant, i animem a totes i tots a seguir-la bé presencialment o bé a través de les xarxes”, manifestava.

La següent i darrera activitat de la II Escola Feminista d’Ontinyent serà el 20 d’octubre, amb l’espectacle músic teatral «Degenérate mucho. Un espectáculo que sacudirá tu identidad» a càrrec de Las XL. També tindrà lloc a les 19:00 al Teatre Echegaray, i per assistir serà necessaria inscripció prèvia al departament d’Igualtat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí