La Mancomunitat traspassarà a Caixa Ontinyent per 1,3 milions el deute que té amb l’ens l’Ajuntament d’Albaida

0
3413
Josep Albert i Vicent Gomar, vicepresident i president de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida

L’Ajuntament d’Albaida i la Mancomunitat tenien un acord de finançament del deute que s’havia de pagar trimestralment fins liquidar-lo en 2030

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida podrà desfer-se del que ha sigut el seu principal problema de tresoreria i que li ha suposat moltens tensions pressupostàries: el deute que té amb l’ens comarcal l’Ajuntament d’Albaida, i que cedeix a Caixa Ontinyent.

Segons ha avançat la pròpia mancomunitat el deute d’Albaida serà cedit per 1.352.220,80 euros que ingressarà la Mancomunitat, la qual cosa li suposarà injectar una gran quantitat de diners, desfent-se així dun crèdit que havia signat a finals de 2016.

L’acord, que serà signat aquest dimarts pel president de la Mancomunitat, Vicent gomar, i per l’alcalde d’Albaida, Josep Albert (també vicepresident de la Mancomunitat), substitueix el prèstec signat fa 3 anys i mig i que s’allargava fins l’any 2030. Aquest acord aleshores finançava un deute que arribava 2.211.478,44 euros, i que s’anava a tornar en 55 amortitzacions trimestrals des de març de 2017 fins a desembre de 2030 a raó de 39.490,69 euros per pagament.

Amb l’acord que se signarà aquest dimarts a la Mancomunitat Caixa Ontinyent abonar el pagament del deute pel qual l’ens comarcal recuperarà liquiditat econòmica.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí