La Mancomunitat organitza la X Fira Gastronòmica per promocionar els productes i turisme de la Vall

0
556
arrop
Es podran tastar productes tradicionals com l'arrop i talladetes

El pròxim cap de setmana del 6, 7 i 8 de novembre se celebrarà la X Fira Gastronòmica de la Vall d’Albaida que estarà ubicada a la plaça de la Concepció de la ciutat d’Ontinyent. En esta fira gastronòmica comarcal hi haurà presència de més de 20 expositors entre els que hi haurà productors agroalimentaris, artesanals i turisme d’interior de la Vall d’Albaida.

Les jornades començaran el divendres 6 a les 19,30h amb la inaguruació a càrrec de Filiberto Tortosa, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida -organitzadora de la fira-, acompanyat dels membres de la Junta de Govern d’este organitsme i dels alcaldes de la comarca. Durant el dissabre 7 i diumenge 8 la fira romandrà oberta al públic en horari d’11 a 14h i de 17 a 22h. Es posaran a la venda tíquets per gaudir de quatre degustacions a un preu de 5 euros.

Des de la Mancomunitat s’apunta que durant estos dies es podran degustar productes com vins, embotits, especialitats de rebosteria tradicional, l’artesania i el turisme de la Vall d’Albaida. A més a més es desenvoluparan altres activitats organitzades per a tots els públics com una xocolatada, elaboració de pans, pizzes i coques de fira i degustació d’embotits de la zona. A més a més hi haurà dirigit “al públic més exigent” degustacions a càrrec de l’Associació d’Hostaleria de la Vall d’Albaida amb més de 9.000 varietats de tapes de 10 restaurants.

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat hi haurà una mostra del programa de senderisme de la Vall i s’exposarà la guia turística que recull tota l’oferta comarcal. Així expliquen que “l’objectiu principal és promocionar tots els productes locals i comarcals i, donar a conéixer, potenciar i divulgar tots els recursos naturals i culturals de gran valor patrimonial i paisatgístics amb la finalitat de generar turisme d’interior i convertir la Vall d’Albaida en una destinació d’interior dins de la Comunitat Valenciana”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here