La Mancomunitat obri la nova Tourist Info Vall d’Albaida

0
568
Imatge de la nova oficina de turisme de la Vall d'Albaida

El punt d’informació comarcal del CC El Teler es trasllada a l’edifici de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i es converteix en una Tourist Info Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida comptarà amb una nova Tourist Info al seu edifici situat en l’avinguda Sant Francesc, 8, d’Ontinyent. Encara que la Tourist Info Vall d’Albaida ja està en funcionament, serà el pròxim 6 de juny a les 18:00 hores quan s’inaugurarà oficialment. Per aquest esdeveniment es comptarà amb la presència del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i del president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar.

D’aquesta manera, el punt d’informació comarcal, impulsat per l’administració comarcal, al Centre Comercial El Teler s’ha traslladat fins a l’edifici de la Mancomunitat i ha passat a convertir-se en una Tourist Info Vall d’Albaida. Vicent Gomar explicava que “d’aquesta manera aprofitem els nostres propis recursos i dinamitzem la seu de la Mancomunitat. A més, no hi ha millor emplaçament per a una Tourist Info Vall d’Albaida que aquesta, ja que ens trobem a un dels principals accessos a la ciutat, per la qual cosa és molt còmode per a totes aquelles persones que vinguen a visitar la comarca”.

Cal recordar que la zona de l’avinguda Sant Francesc on es troba l’edifici de la Mancomunitat de Municipis, i ara també la Tourist Info Vall d’Albaida, és una zona immersa en un procés de dinamització i remodelació. Aquesta compta amb un espai d’aparcament molt extens, a més de diferents zones verdes que es troben en procés dins del projecte ‘Riu Viu’ i el nou emplaçament del Museu Tèxtil. Tot açò farà d’aquest emplaçament un dels punts de referència dins de la ciutat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Iniciativa del Poble Valencià renova l'executiva comarcal de la Vall d'Albaida

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat incideixen que “ara serà més senzill i fàcil arribar a turistes i visitants i informar-los de totes les activitats i ofertes turístiques amb les quals comptem als 34 municipis que conformen la Vall d’Albaida, a més de la resta de la província de València i la Comunitat” declaraven.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here