La Mancomunitat fomentarà el treball de 30 aturats amb el taller d’ocupació Vallblanca

0
1005
Mancomunitat
La Mancomunitat també ha rebut ajudes per al Trèvol

La Mancomunitat de Muncipis de la Vall d’Albaida fomentarà que un total de 30 persones majors de 25 anys que estiguen en l’atur puguen accedir a un treball a través del taller d’ocupació Vallblanca. Esta iniciativa es durà a terme a través d’una subvenció de 645.000 euros que ha rebut la Mancounitat de la conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació.

El taller d’ocupació estarà format per tres especialitats formatives que seran jardineria i restauració del paisatge, monitor d’educació ambiental i polimanteniment d’edificis urbans. El president de l’entitat comarcal, Filiberto Tortosa, afirma que la subvenció incideix en àmbits que afavoreixen «la diversificació de l’economia a la comarca en un moment en els que els sectors tradicionals estan atravessant per una situació delicada». Tortosa també ha afegit que totes estes formacions «contribuiran a l’estratègia de minimització en la generació de residus que està duent a terme la Mancomunitat» i així els treballs formaran professionals «que ajuden a millorar el nostre entorn».

El taller de jardineria i restauracio del Paisatge es desenvoluparà a l’hivernacle del parc d’educació vial i ambiental i al paratge protegit de l’Ombria del Benicadell, a estos llocs es faran créixer diferents tipus de plantes a través de llavors seleccionades genèticament perquè s’adapten al nostre entorn.

Pel que fa al de monitor d’educació ambiental es pretén formar als alumnes en que adquereixquen estos conceixements a través de tècniques i cursos didàctics adequats per al desenvolupament de la seua tasca.

Finalment la formació en polimanteniment d’edificis i mobiliari urbà consistirà en mantenir i millorar les diferents instal·lacions depenents de la Mancomunitat perquè els alumnes utilitzen les diferents tecnologies en manteniment d’edificis i equips urbans.

D’una altra banda la Mancomunitat també ha rebut dues subvencions més de 69.000 cadascuna per al projecte Trèvol que fomenta l’ocupació laboral per a persones amb discapacitat. Així amb estes aportacions que pretén donar suport a col·lectius susceptibles d’exclusió social i es donarà formació aun total de 20 alumnes de pintura i restauració de fusta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí