La Mancomunitat de Municipis de la Safor convoca el XIX Premi de Narrativa Infantil Carmesina 2020

0
722
Safor
Mancomunitat de Municipis de la Safor.

La Mancomunitat de Municipis de la Safor convoca una nova edició del Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor, ja la XIX edició. Aquest premi és un premi que està molt ben considerat i amb gran prestigi dins del món de la literatura infantil, amb una dotació econòmica 3.000 € i la publicació de l’obra.

També se’n publiquen algunes obres finalistes si l’editorial ho estima oportú. La publicació de les obres premiades i finalistes són editades per Tàndem Edicions (del grup Edicions Bromera) i compta amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. En aquesta convocatòria, la presentació d’originals finalitza el 17 de febrer de 2020.

L’objectiu d’aquest premi, que va nàixer a l’any 1990, és el de donar suport a la creació literària en la nostra llengua i facilitar l’edició d’obres en valencià adreçades a la població infantil entre 8 i 11 anys. L’àrea d’influència és Catalunya, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana (també, de vegades, hi arriben originals d’Itàlia, França i altres comunitats
espanyoles).

El jurat d’aquesta edició està format per Joan Portell, Gonçal López-Pampló, Artur Ahuir (membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua), Fina Masgrau i Maria Jesús Bolta (guanyadora de l’edició anterior).

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here