La Mancomunitat de Municipis de la Safor convoca el I Concurs ‘Aturem les violències masclistes!’

0
995
Safor
Mancomunitat de Municipis de la Safor.

L’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, convoca el I Concurs de presentacions contra la violència de gènere “Aturem les violències masclistes!” dirigit a l’alumnat de 4t de secundària de la comarca de la Safor.

Aquest concurs, en el qual podrà participar l’alumnat que curse 4t d’ESO en un centre educatiu situat en qualsevol dels municipis que formen la Mancomunitat de Municipis de la Safor, té l’objectiu de promoure la formació, la sensibilització i el rebuig de l’alumnat enfront de les violències masclistes.

L’alumnat participant elaborarà una presentació contra la violència de gènere: una seqüència de diapositives de presentació i imatges, sense i amb àudio (sense utilitzar vídeo) sobre la violència de gènere i la manera específica en la qual aquesta afecta la gent jove. Es podran tractar les temàtiques específiques següents, sense excloure’n altres: micromasclismes, ciberassetjament i conductes de control a través de les noves tecnologies, agressions i abusos sexuals, estereotips i rols de gènere. El text estarà escrit en valencià. L’arxiu de la presentació s’enviarà en format vídeo (mp4, avi, mpg o wmv) i la durada màxima serà de 2 minuts. L’autoria s’indicarà en l’última diapositiva del vídeo (nom, cognoms i centre educatiu).

Les presentacions podran enviar-se des del 23 d’octubre fins el 20 de novembre a la següent adreça electrònica: mancsafor_igualtat@gva.es Haurà d’indicar-se nom i cognoms de la persona/es que participen, així com el centre educatiu i un telèfon de contacte.

El jurat estarà conformat per personal tècnic de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, especialitzat en les àrees d’igualtat, violència de gènere, educació i joventut, entre altres. L’alumne o alumna que guanye el dit concurs rebrà un lot de llibres amb perspectiva de gènere i un joc de taula sobre feminisme.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Telecomunicaciones al rescate en tiempos del coronavirus

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc la setmana del 25 al 29 de novembre a la seu de la Mancomunitat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here