La Mancomunitat de Municipis de la Safor concedeix el Premi Francesc Ferrer i Pastor a Mavi Mestre

0
965
Mavi Mestre, rectora de la UV.

El Guardó Ferrer i Pastor és la màxima distinció creada per la Mancomunitat per a reconéixer l’especial tasca o labor realitzada per persones, institucions, associacions, empreses o col·lectius de la Safor que en les seues activitats ja siguen artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o investigadores hagen destacat d’una forma pública i notòria, afavorint els interessos de la Safor i el seu progrés cultural, econòmic o social en general.

En el Plenari celebrat el passat 19 de juny i per unanimitat es va concedir el XIII Guardó Francesc Ferrer i Pastor 2018 a Mavi Mestre, per ser la primera dona que accedeix al Rectorat en els més de 500 anys d’història de la Universitat de València.

Aquest Guardó no té dotació econòmica. Consta d’una escultura que simbolitza la comarca de la Safor-Valldigna dissenyada i creada per l’artista valler Josep Enric Grau.

L’acte de lliurament del Guardó, junt al XXVII Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor 2018 (a Maria Josep Escrivà, del Grau de Gandia), serà el divendres, 5 d’octubre, a la localitat de la Font d’en Carròs, coincidint amb el centenari del naixement de Francesc Ferrer i Pastor.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here