La Mancomunitat de la Valldigna crea una brigada forestal

0
1217
Valldigna
Muntanyes de la Valldigna.

La Mancomunitat de la Valldigna, formada per Barx, Benifairó i Simat, dins les diferents iniciatives per donar servei als tres pobles mitjançant aquesta entitat supramunicipal, han creat una brigada forestal, a més de contractar una empresa també de serveis forestals.

La decisió ve presa per l’enorme espai de muntanya i riu que sumen els tres pobles, i la impossibilitat que individualment puguen fer front a les necessitats de treballar fructuosament en espais territorials tan amplis.

Les tasques que desenvoluparan inclou el manteniment relacionat amb el projecte de rehabilitació de la ribera fluvial del riu Vaca. Execució i control de tasques de manteniment contemplades als Plans Municipals de Protecció contra incendis. Assessorament i execució de les tasques relacionades amb la catalogació i el manteniment de sendes forestals dels pobles mancomunats, així com la gestió dels processos pel que fa a la catalogació d’espais forestals de la Valldigna com a Paratges Naturals Municipals. També el manteniment i poda de zones recreatives municipals.

A més d’aquesta brigada, i gràcies a l’ajuda rebuda de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball amb els programes EMPUJU i EMCUJU, s’ha contractat també dos administratius, un graduat en Belles Arts, una fisioterapeuta i un tècnic superior en animació sociocultural. Amb aquests contractes la Mancomunitat pretén donar serveis als tres pobles, aplegant allà on individualment cada Ajuntament no pot atansar.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí