La Mancomunitat de la Vall d’Albaida reclama a la Conselleria d’Hisenda que agilite les ajudes als ens comarcals

0
1890
Imatge de la reunió que ha tingut lloc a València

L’ens comacal demana celeritat per garantir que els recursos econòmics procedents de la Generalitat per a poder garantir la normalitat del funcionament de la institució

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida continua realitzant tasques per a la normalització de la seua estabilitat financera. Dins d’aquest objectiu el seu president, Vicent Gomar, i el vicepresident, Josep Albert, s’han reunit a València amb el secretari autonòmic d’Hisenda Francesc Gamero. Des de l’ens comarcal se li han transmés a la Conselleria d’Hisenda la necessitat d’atendre de manera prioritària les necessitats de les mancomunitats i, d’aquesta manera, agilitzar les línies d’ajuda i els seus compromisos pressupostaris amb aquestes entitats.

Francesc Gamero s’ha fet sabedor de les diferents problemàtiques i ha manifestat que “la voluntat del Govern del Botànic és accelerar els pagaments a les mancomunitats, així com buscar fórmules per a poder ajudar a l’estabilitat econòmica d’aquestos ens supralocals tan importants per a la ciutadania”. Per la seua banda el president de la mancomunitat, Vicent Gomar, ha explicat que “els problemes de liquiditat van en camí de resoldre’s, la qual cosa ens permetrà treballar amb més agilitat”. Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida “s’està treballant per a recuperar la normalitat en la gestió de la institució i cercar un nou model per a garantir el seu funcionament, i així prestar el millor servei als veïns i veïnes dels 34 municipis” ha conclòs Gomar.

El conseller de personal i vicepresident, Josep Albert, ha expressat el seu desig de “mantenir el diàleg amb totes les parts per a seguir en la senda de la normalització econòmica; sent conscient que la situació és delicada, des de la Mancomunitat volem trobar solucions satisfactòries a curt i mitjà termini” pel que respecta al personal i proveïdors.
A més, des de la Mancomunitat es recorda que a hores d’ara totes les treballadores i treballadors han cobrat les seues nòmines i s’estudien les fórmules per a donar cabuda a les reclamacions laborals dins de la complicada situació econòmica que travessa la institució comarcal. La voluntat de la institució sempre ha estat complir amb els compromisos adquirits i apuntalar la millor qualitat en els serveis que es presenten a la ciutadania de la Vall d’Albaida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here