La Mancomunitat de la Vall d’Albaida inicia una segona edició del curs d’aproximació als micro masclismes

0
1350
La nova edició que combat el masclisme a la Vall d'Albaida comença aquest dimarts

El curs “Aproximació als micro masclismes i els mites per a prevenir les violències masclistes” serà gratuït i online

L’Àrea d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida començarà aquest dimarts 22 de gener la segona edició del curs “Aproximació als micro masclismes i els mites per a prevenir les violències masclistes” després de la bona acollida que va tenir la primera edició en la qual van participar 40 persones, 10 places més de les inicialment previstes.

El conseller de l’àrea, Jaime Peris, destacava com és de positiu “l’interés mostrat per la ciutadania per aquest curs que pretén reflexionar al voltant de la igualtat de gènere i dotar a les persones d’eines i recursos per aconseguir que eixa igualtat siga efectiva i real. A la primera edició vam superar la participació prevista i en aquesta ocasió ja comptem amb 35 persones més que volen rebre una formació, que és absolutament necessària, per a prevenir les violències masclistes i contribuir per erradicar qualsevol classe de violència exercida cap a dones i xiquetes”.

De la mateixa manera que en l’edició anterior, el curs tindrà una durada de 20 hores i estarà dirigit a tota la ciutadania major de 16 anys. Les persones inscrites rebran la formació del 22 de gener al 15 de febrer. A través d’una plataforma web s’anirà proporcionant diferent material teòric, el qual es treballarà en diferents mòduls i es podrà debatre a través d’un fòrum. En finalitzar cada mòdul es realitzarà un qüestionari sobre el temari treballat. Aquelles persones que superen el curs rebran un document, avalat per la Mancomunitat, que reconeixerà la participació i superació d’aquest.

El curs tornarà a ser impartit per l’experta en violències masclistes i formadora de professorat, Teresa Mollà. La ponent compta amb més de 12 anys d’experiència com a docent en aquest tipus de formació, tant en institucions públiques com privades.

Les inscripcions continuen obertes a la web de la Mancomunitat de Municipis a través del formulari online https://goo.gl/forms/rRBRM8cMtwWszTu12

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí