La Mancomunitat de la Vall d’Albaida condemna un cas de violència masclista a el Palomar amb intent d’assassinat

0
1096
Mancomunitat de la Vall d'Albaida.

L’ens comarcal manifesta que «per fer front a aquestes violències hem de desterrar aquells mites que ens donen falses visions de les violències contra les dones i que fan que aquestes violències s’acaben normalitzant»

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha condemnat i ha mostrat la seua «profunda indignació» davant el presumpte intent d’assassinat a una dona per part de la seua parella a el Palomar. La Mancomunitat ha volugt fer una crida a la ciutadania de la comarca i al conjunt de municipis que integren l’ens comarcal a sumar-se a aquesta condemna social davant aquesta «mostra brutal de violència».

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida recorda que «aquests fets no ocorren de manera aïllada, són fruit d’un sistema patriarcal que legitima i fomenta múltiples violències cap a les dones i xiquetes, revictimitzant i centrant el debat en les dones que pateixen aquesta violència, (en la seua condició social, condemnant les seues actituds, jutjant els seus comportaments, atacant la seua intimitat de manera constant…), en compte de centrar-se en els potencials victimaris o agressors, únics culpables d’aquestes violències».

Conclou la Mancomunitat manifestant que «per fer front a aquestes violències hem de desterrar aquells mites que ens donen falses visions de les violències contra les dones i que fan que aquestes violències s’acaben normalitzant. Tota la societat hem de fer un gran esforç per remoure els elements que possibiliten aquestes violències i mostrar una repulsa contundent front aquests fets».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí