La Mancomunitat de la Vall d’Albaida compensarà a Recisa amb 532.000 € per entrar al COR i no amb 4 milions com volia l’empresa

0
1077
Un dels vehicles de recollida del fem de Recisa.

La Justícia dóna la raó a la Mancomunitat al voltant de la reclamació interposada per l’empresa per deixar de realitzar els serveis de transferència i valorització i eminació dels residus de la Vall d’Albaida

La Justícia ha donat la raó aquesta setmana a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida al voltant de la reclamació interposada per l’empresa Recisa per la qual aquesta última demanava una compensació a l’entitat comarcal per més de 4 milions d’euros. Finalment, el jutjat ha valorat el perjudici econòmic en 532.849,48 euros.

Des de la implantació del Pla de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida, l’empresa era l’encarregada de prestar els serveis de transport dels residus i de la valoració i eliminació d’aquests. Com a conseqüència de la implantació del nou Pla de Residus aquests serveis van ser assumits pel Consorci de Residus (COR).

Per això l’empresa Recisa va sol·licitar un restabliment de l’equilibri econòmic per 4.081.363,42 euros, sol·licitud que va ser desestimada per la Mancomunitat a l’entendre que aquesta xifra no estava justificada. Ara el jutge encarregat de la causa dóna la raó a la Mancomunitat en xifrar aquest restabliment en 532.849,48 euros, un import molt inferior al demandat per l’empresa.

Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, el seu president en funcions, Vicent Gomar, declarava que “sense dubte és una de les millors notícies que podríem rebre en la Mancomunitat. Primer per haver aconseguit el que preteníem estalviant-se 3.548.513,94 euros, i a més per què es reconeix la labor de la Mancomunitat, que al final demostra que el treball ben fet i la professionalitat són fonamentals per afrontar problemes tan greus com els que ens van deixar el Partit Popular en 2014”, com per exemple permetre deutes milionaris a alguns pobles, la seua nul·la gestió, o la seua complaença amb el COR, gestionat per ells en eixos anys nefasts per als nostres pobles, que ens han portat a l’actual situació” explicava Gomar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí