La Mancomunitat de la Vall d’Albaida aposta pel turisme inclusiu

0
1779

Les àrees de Turisme i Igualtat organitzen el pròxim dilluns una jornada d’intercanvi d’experiències

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de les àrees de Turisme i d’Igualtat, organitzarà el pròxim dilluns, dia 3, una jornada de turisme inclusiu, amb l’objectiu d’intercanviar experiències per a prendre consciència, des de tots els àmbits de la societat, per tal de no excloure a ningú en el sector turístic.

L’encontre donarà inici a les 8.45 hores, al Centre Cultural Caixa Ontinyent. El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, serà l’encarregat de donar inici a la jornada. A continuació, Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València impartiran dues ponències, exponent les seues polítiques inclusives dins de l’àmbit turístic.

Després d’una pausa, la jornada es reprendrà amb dues taules redones. En la primera d’elles participaran el Projecte Trèvol, ADIEM i Muntis. En la segona, les entitats que intervindran seran Inclou-Tea, ONCE i COCEMFE. Totes elles compartiran experiències, necessitats i suggeriments.

Finalment, la jornada conclourà amb una exposició al voltant de la ciutat d’Alcoi com a exemple de destinació turística inclusiva.

Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida exposen la seua intenció de “treballar en col·laboració, sumant esforços, per garantir que les persones amb discapacitat puguen exercir el seu dret a gaudir de l’oci, de l’esport i el turisme en igualtat de condicions que la resta de ciutadans, i així aconseguir que, realment, el turisme siga inclusiu”.

D’altra banda, aquest encontre servirà també per a presentar una pròxima jornada d’esport inclusiu que es celebrarà el 19 de gener al Poliesportiu d’Ontinyent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí