La Mancomunitat de la Safor concedeix el XV Guardó Francesc Ferrer i Pastor a l’Àrea de Salut de Gandia

0
5740
Hospital Francesc de Borja de Gandia

La Mancomunitat de Municipis de la Safor ha decidit concedir el XV Guardó Francesc Ferrer i Pastor a l’Àrea de Salut de Gandia.

Aquest reconeixement és la màxima distinció creada per l’entit per a destacar l’especial tasca o labor realitzada per persones, institucions, associacions, empreses o col·lectius de la Safor que en les seues activitats ja siguen artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o investigadores hagen destacat d’una forma pública i notòria, afavorint els interessos de la Safor i el seu progrés cultural, econòmic o social en general.

Al plenari realitzat el 30 de desembre i per unanimitat es va concedir el XV Guardó Francesc Ferrer i Pastor 2020 a l’Àrea de Salut de Gandia pel seu treball realitzat a la comarca en la lluita i assistència prestada contra la COVID-19.

Concretament i pel que fa referència a l’hospital comarcal Francesc de Borja, capitanejat pel seu gerent Sr. Joaquin Miñana Lorente, pel seu treball en aquesta lluita contra la COVID-19.

Aquest guardó, segons apunten des de l’entitat, és l’agraïment «a totes les professionals i a tots els professionals que estan lluitant dia a dia per combatre la pandèmia de la COVID-19; a totes les persones que fan possible que tot funcione; a tots els professionals sanitaris que han respost molt per damunt del que es podia exigir i han sabut estar a l’altura de les circumstàncies gens fàcils i gràcies a la seua abnegació, hem eixit millor parats del que cabria esperar».

Aquest guardó no té dotació econòmica. Consta d’una escultura que simbolitza la comarca de la Safor-Valldigna dissenyada i creada per l’artista valler Josep Enric Grau.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí