La Mancomunitat de la Costera-la Canal qualifica de «èxit» el seu primer any a la Fira de Xàtiva

0
864
Imatge de la visita de Ximo Puig a l'estand de la Mancomunitat
Imatge de la visita de Ximo Puig a l’estand de la Mancomunitat

La Mancomunitat de la Costera-Canal ha comptat enguany, per primera vegada, amb un espai a la Fira d’Agost de Xàtiva amb l’objectiu de promocionar els seus serveis i donar a conèixer els 20 pobles que la integren.

Entre el 14 i el 20 d’agost expliquen que milers de veïns s’han acostat a aquest espai així com aquelles autoritats que han visitat la Fira entre les que destaquen el president de la Generalitat, Ximo Puig, el de la Diputació, Jorge Rodríguez, i diversos alcaldes de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés

Durant la setmana de Fira s’han lliurat al voltant de 5.000 díptics informatius així com informació sobre els pobles que formen part de la Mancomunitat. A més, s’ha aprofitat per a presentar el nou vídeo promocional que recull els principals serveis d’aquesta entitat supra municipal.

Es destaca especialment el photocall on un fotògraf ha estat realitzant fotografies als visitants que han sigut penjades al Facebook de la Mancomunitat. Ara, la foto que més ‘Me’agrada’ obtinga fins el 5 de setembre (dia en que es tancarà la votació) guanyarà un xec regal valorat en 200 euros per a utilitzar en establiments Xacex. A més, d’entre tots aquells que es van fer una foto i van omplir el tíquet corresponent es sortejaran dos xecs més per valor de 120 i 80 euros.

Per tot açò, el president de la Mancomunitat, Roberto Granero, ha assegurat que “la valoració que realitzem d’aquesta experiència és molt positiva ja que hem aconseguit el que volíem, estar més a prop dels veïns, promocionar els nostres serveis i donar a conèixer els pobles que integren aquesta entitat. El fluxe de gent, continua Granero, “ha sigut continu, de fet el dia 18 es van esgotar els 2.500 ventalls que teníem”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí