La Mancomunitat de la Costera-la Canal lliura els premis de fotografia de la Fira de Xàtiva

0
599
La fotografia de Gómez va tindre 398 'm'agrada'
La fotografia de José Manuel Gómez va tindre 398 ‘m’agrada’

La Mancomunitat de la Costera-Canal ha realitzat el lliurament dels premis del concurs de fotografia que va posar en marxa coincidint amb la celebració de la Fira d’Agost de Xàtiva amb la finalitat de promocionar els seus serveis així com les seues xarxes socials. De fet, durant la setmana de Fira els seguidors de la pàgina de Facebook es van incrementar en més de 400; a més, les fotografies realitzades al photocall han sigut vistes per més de 75.000 persones.

En total s’han lliurat 400 euros en xecs regal que els premiats podran gastar en qualsevol establiment adherit a Xàcex (comerços, restaurants, serveis…).

El primer premi, consistent en un xec de 200 euros, ha sigut per a José Manuel Gómez, de Xàtiva, protagonista de la fotografia amb més ‘M’agrada’ al Facebook de la Mancomunitat, amb 398. D’altra banda, Tere Espí, de Xàtiva, i Esther Caldés, de Rotglà, han guanyat un xec de 120 i 80 euros, respectivament.

L’acte va estar encapçalat pel president de la Mancomunitat, Roberto Granero, i la presidenta de Xàcex, Maria Jesús Cuenca. Ambdòs van valorar molt positivament aquesta iniciativa i estudiaran la possibilitat de tornar a treballar conjuntament en altres campanyes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here