La Mancomunitat de la Costera-la Canal incrementa la seua plantilla dins el programa Avalem Joves

0
1412

La Mancomunitat de la Costera-la Canal rep subvencions de més de 130.000 € destinades a contractar a joves menors de 30 anys durant el període d’un any

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha rebut duessubvencions per valor de 91.452’72€euros i 45.621,72€ respectivament,elque ha possibilitat la contractació de huit joves que s’han incorporat aquest mes d’agost.

En concret la Mancomunitat donarà ocupació, en el marc del programa EMCUJU, a cinc joves qualificats amb formació universitària i/o en cicles formatius superiors, en les àrees de turisme, animació sociocultural (Tasoc),gestió i administració pública (Gap) i educació infantil.

Així mateix, amb el programa EMPUJU, els joves no qualificats també tindran cabuda en aquestes contractacions amb la incorporació d’altres tres en els camps d’auxiliar administratiu i conductor de camió.

Pel que fa a les subvencions destinades a finançar el manteniment dels agents d’Ocupació i Desenvolupament Local, la Mancomunitat mantindrà també dues persones d’este perfil continuant amb l’ajuda i assessorament en matèria d’orientació laboral i la promoció del teixit empresarial de la comarca.

La presidenta de la Mancomunitat, María José Tortosa, ha remarcat que “aquest any hem ampliat el nombre de persones contractades, afavorint la inserció laboral de més joves que estan en l’aturper a que tinguen l’oportunitat d’adquirir experiència en el seu perfil professional”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here