La Mancomunitat de la Costera-la Canal estrena nova web turística

0
1436
La web de la Mancomunitat ja està operativa

turisme.lacosteracanal.es és un projecte impulsat en col·laboració entre els municipis que conformen l’entitat, materialitzant-ho a través d’una web turística pròpia

La Mancomunitat La Costera-Canal, compta amb una nova eina de difusió online de la seua oferta turística, que unifica tota la informació per a aquell visitant que vulga conéixer a fons el territori.

El portal web turisme.lacosteracanal.es s’obri al turista com un punt d’informació d’interésper a servir de guia a totes aquelles persones que estiguen interessades a visitar els municipis que conformen l’entitat, poder oferir-los la possibilitat de conéixer de primera mà els recursos patrimonials i naturals, les festes i tradicions, així com la història o la gastronomiatípica. Espliquen des de la Mancomunitat que “es tracta d’una web molt intuïtiva, fàcil d’utilitzar, i amb un caràcter multimèdia, que facilita la navegació incitant al potencial visitant a conéixer el nostre territori”. A més, el seu disseny permet el fàcil accés des de diferents dispositius mòbils, fomentant la interactivitat amb l’usuari i amb enllaç directe a les diferents xarxes socials.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, María José Tortosa, ha destacat que “aquest portal web és una ferramenta de gran potencial en el desenvolupament local i comarcal, un referent integrador d’informació turística que enforteix la importància que el turisme rural té al nostre territori”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here