La Mancomunitat de la Costera–la Canal dona llum verda al Pla de Dinamització i Governança Turística

0
251
Imatge de l'últim ple de la Mancomunitat de la Costera-la Canal

El gerent del Pla va presentar a tots els membres la marca turística de la comarca i les iniciatives més destacades del conveni

La Mancomunitat de la Costera-la Canal va celebrar un plenari ordinari el passat dilluns on es va aprovar per majoria absoluta el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat corresponent a l’exercici 2020, amb l’abstenció d’Énguera.

El cap del departament de turisme, Josep Tortosa, va exposar davant de tots els assistents el full de ruta prevista per al present exercici, obrint l’exposició amb el disseny de la imatge corporativa i la posada en marxa d’una web junt amb una aplicació mòbil, així com accions de sensibilització a la població local perquè coneguen els recursos i productes de la seua zona turística. Així mateix, es va informar de la creació d’un gabinet de premsa i xarxes socials per a donar a conèixer les actuacions turístiques. En aquest sentit, es van destacar les accions de promoció i màrqueting que es duran a terme pròximament, d’acord amb el disseny del producte o la implantació del territori com a destinació turística intel·ligent.

“Una vegada aprovat el Pla de Dinamització Turística anem a iniciar totes les activitats que hem de desenvolupar durant el temps que resta del període anual. Esperem arribar a bon port i poder complir tot el que està previst per a aquest any”, va afirmar la presidenta de l’entitat supramunicipal, Mª José Tortosa.

En un altre ordre de coses, també es van aprovar en l’acte el manteniment de l’import de la quota obligatòria dels municipis integrants i la delegació d’atribucions del Ple a favor del titular de la presidència de la Mancomunitat. Aquests punts també es van aprovar per majoria absoluta.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística del Camp de Morvedre per a potenciar els recursos turístics

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here