La Mancomunitat de la Costera-Canal rep més de 700.000 € per al taller d’ocupació comarcal

0
8784
Imatge del ple de la Mancomunitat.

Concretament les localitats que disposaran d’aquest programa formatiu i d’ocupació serán Rotglà i Corberà, Vallada, Moixent, Montesa i Énguera

La Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal ha sigut beneficiària del taller d’ocupació ‘La Mancomunitat al teu costat, amb una dotació econòmica de 724.075,20 euros que, junt a l’aportació de 8.000 euros de cada ajuntament, suposa un pressupost total de 764.075,20 euros, el que permetrà la contractació de 30 alumnes a més del l’equip directiu, docent i administratiu per a un període d’un any de duració.

L’alumnat, una vegada superada la formació teòrica-pràctica, obtindrà els certificats de professionalitat de nivell I i II, en les especialitats d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria; instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; fàbriques d’obra de paleta; operacions auxiliars d’acabats rígids i urbanització i atenció sociosanitària a persones en el domicili. Aquestes activitats tindran una durada de 12 mesos equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional.

La presidenta de l’entitat M. José Tortosa, ha explicat que «aquest any, i adaptant-nos a la nova normativa, ens trobem davant del repte de gestionar tres especialitats de forma simultània a cinc municipis, de tal manera que les 30 persones que conformaran el taller adquiriran habilitats en cadascuna de les especialitats». Finalment, Tortosa ha insistit en què «des de la Mancomunitat apostem pels tallers d’ocupació que possibiliten la formació de la nostra ciutadania per a facilitar la posterior inserció laboral».

Cal recordar aquests programes estan subvencionats per Labora i cofinançats pel Fons Social Europeu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí