La Mancomunitat de la Costera-Canal reduirà la temporalitat laboral amb un procés d’estabilització de places públiques

0
1957
Ple de la Mancomunitat de la Costera-Canal.

Aquesta aprovació compleix amb les previsions de la Llei 20/2021 de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública

La Mancomunitat de la Costera-Canal ha aprovat en el seu últim ple realitzat el mes d’abril passat, l’oferta d’ocupació pública excepcional per a l’estabilització de l’ocupació temporal per a diverses places. En concret, es tracta de les especialitats de psicologia, treball social, personal d’administració, arxiu i agents de desenvolupament local.

D’aquestes 9 places, i tal com es va publicar en el BOP el passat 12 de maig, 5 d’elles seran cobertes mitjançant el procés de concurs oposició i, les 4 restants, a través de mèrits.

Previ al ple i durant els mesos anteriors, es van dur a terme sengles Taules de Negociació amb representants dels sindicats de CCOO i UGT, així com els delegats sindicals de la mateixa entitat.

En total 9 places incloses en aquesta oferta d’ocupació pública excepcional, que segons la presidenta de la Mancomunitat «aquest és un primer procés d’estabilització per a consolidar aquells llocs estructurals que són necessaris per al correcte funcionament de l’entitat» al que afegia que «continuarem consolidant en un futur molts altres».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí