La Mancomunitat de la Costera-Canal incorpora a cinc persones a través de diferents subvencions

  0
  4532
  Els treballadors ja s'han incorporat.

  Fins a final de 2021 l’entitat supramunicipal comptarà amb un reforç en diverses àrees després de rebre dues subvencions que ascendeixen a 47.805 i 149.500 euros respectivament

  La Mancomunitat de la Costera-Canal ha realitzat la contractació de cinc persones en el marc del programa ‘Avalem Joves’ i ‘Suport Xarxa Jove’.

  En concret s’ha realitzat la contractació laboral temporal, a jornada completa, durant un període de dotze mesos a tres joves menors de 30 anys en els llocs de treball d’auxiliar administratiu i peó. L’import d’aquesta subvenció, atorgada per Labora (Servei Valencià de Treball i Formació) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) ascendeix a 47.805 euros.

  Una altra de les subvencions rebudes per a la contractació de personal, amb un import de 149.500 euros, ha sigut la denominada ‘Suport Xarxa Jove’, un programa que compta amb la presència de persones encarregades de treballar conjuntament amb els Ajuntaments i l’IVAJ, per al desenvolupament de polítiques de joventut i de programes i campanyes dirigides a joves. Els perfils contractats han sigut dues persones dinamitzadores i una tècnica de joventut. Al llarg de 2021 s’incorporaran altres dos perfils més, en l’àmbit de la psicologia i altre perfil de reforç de dinamització.

  L’objectiu d’aquestes subvencions a mancomunitats és donar assistència en els municipis de menys de cinc mil habitants per a complementar i arribar a tots els municipis.

  La presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, ha destacat la «gran importància que tenen ambdues ajudes, ja que, serveixen principalment per a brindar una oportunitat laboral a les persones, i per a reforçar l’àrea i els projectes que la Mancomunitat executarà al llarg del present exercici».

  Al que afegia, «respecte al departament de joventut, el personal tècnic ajudarà, dinamitzarà i donarà suport en aquesta àrea tan necessària als municipis que manquen d’aquest servei».

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí