La Mancomunitat de la Costera-Canal inaugura el primer taller d’ocupació comarcal amb tres especialitats

0
5842
Imatge de l'acte celebrat a la Mancomunitat de la Costera-Canal

El seu desenvolupament implica una inversió total de 764.075,20 euros, quantitat que cofinancen Labora i el Fons Social Europeu, més 40.000 euros que aporten els cinc municipis

La Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal ha inaugurat el taller d’ocupació comarcal ‘La Mancomunitat al teu costat’ al saló de plenaris de l’entitat, després de l’acceptació del projecte per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), responsable així mateix de la selecció de l’alumnat. Seran un total de 30 alumnes, que rebran un salari del mínim interprofessional, a més de l’equip directiu, docent i administratiu per a un període d’un any de duració.

Cal recordar que aquest taller s’ha adaptat a la nova normativa que afecta a mancomunitats, pel que es gestionarà de forma simultània als municipis de Rotglà i Corberà, Vallada, Moixent, Montesa i Énguera.

Una vegada transcorregut l’any de duració del programa, cada grup participant format per 10 alumnes que haja superat el curs, aconseguirà els certificats de professionalitat de nivell I i II de tres especialitats; activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria; instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; fàbriques d’obra de paleta; operacions auxiliars d’acabats rígids i urbanització i atenció sociosanitària a persones en el domicili.

La presidenta de l’entitat Mª José Tortosa, indicava que «esperem que aquesta experiència siga molt positiva per a tots els participants, ja que els permetrà obtindre formació en una especialitat determinada i posar-la en pràctica gràcies als treballs desenvolupats al llarg d’un any». Finalment, Tortosa ha explicat què «a més a més, aquest taller és tot un repte tant per als municipis os es durà a terme com per a l’entitat ja que, per primera vegada, es realitzaran simultàniament».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí