La majoria dels municipis de la Ribera han superat la incidència dels 1.000 positius per cada 100.000 habitants

0
734
Hospital de la Ribera a Alzira.

La capital Alzira ja ha assolit els 1.645 casos durant els últims dies

La major part dels municipis de la Ribera superen els 1.000 casos per cada 100.000 habitants durant els últims 7 dies. Així s’ha explicat durant la reunió setmanal de Salut Pública amb els representants dels diferents municipis de la comarca, confirmant-se així la tendència creixent de casos.

Dins dels augments està també el de la capital, Alzira, en el qual ja s’han arribat a la incidència 1.645 casos, amb 144 positius nous. Segons ha comentat l’alcalde Diego Gómez “desgraciadament, una setmana més continuen les xifres de rècord, a la nostra comarca”.

La major part dels municipis supera els 1000 casos per cada 100.000 habitants. En els últims 7 dies, a Alzira hem passat de 1190 a 1645 casos per cada 100.000 habitants. En total tenim 732 casos actius, en els últims tres dies 144 positius nous.

“El Departament de Salut ens ha explicat que amb aquestes dades l’hospital ha hagut d’adaptar-se en els seus protocols i que a hores d’ara estan derivant-se casos no COVID en altres hospitals”, ha explicat la regidora de Sanitat Gemma Alós.

“Demanem a tota la ciutadania que siguan rigorosament les mesures decretades per la Generalitat. Els municipis de la comarca passen els 7.000 casos actius. Hem de reduir el contacte social, que és la causa de la major part dels brots, que ens quedem a casa i no eixim si no és estrictament necessari. Si no ho fem així difícilment superarem aquesta situació dolenta i complicada” ha explicat Gómez.

Quant a les vacunacions ja s’ha començat a subministrar la segona dosi de la vacuna en les residències.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Productores de hortalizas y de toros de lidia muestran su malestar ante las ayudas de Conselleria de Agricultura por el Covid-19

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here