La localitat d’Agullent acollirà la VI Mostra de Teatre Amateur de la Vall d’Albaida

0
945
Miacle Sant Vicent Agullent
L'Altet de l'Aire serà la companyia amfitriona

La VI Mostra de Teatre Amateur de la Vall d’Albaida es desenvoluparà del 14 al 29 de novembre a Agullent ambla representació de nou obres interpretades per altres nou companyies amateurs comarcals. Este aplec estarà organitzat enguany per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i com amfitrions l’Ajuntament d’Agullent i el grup de teatre l’Altet de l’Aire.

Les sessions seran els dissabtes i diumenges de la segona quinzena de novembre, tant de vesprada com de nit, fins a completar les nou obres que posaran en escena les companyies El Palmeral (Benigànim), De Cap a Rabo (Salem), Terres Secanes (Quatretonda), Aielo Naps (Aielo de Malferit), La Taleca (Otos), l’Embolic (Benigànim), La Inestable (Albaida), Sense To ni So (Fontanars dels Alforins) i l’Altet de l’Aire (Agullent).

L’accés a cada representació tindrà el preu d’un euro, però l’organització informa que es podrà adquirir un abonament de quatre euros per assistir a totes les funcions. Totes les actuacions seran a la Casa de la Cultura, excepte la del grup de teatre local, l’Altet de l’Aire, que es realitzarà a la sala multiusos. Les entrades estan a la venda al departament de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí