La Llosa de Ranes inaugura el seu nou pavello municipal d’esports

0
4063
Imatge del nou pavelló esportiu de la Llosa de Ranes

La nova instal·lació esportiva ha costat 450.000 euros i ha estat pagada en al 100% per la Diputació de València i la resta pel propi ajuntament

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes inaugura este divendres el seu pavelló municipal d’esports -amb capacitat per a 500 persones- amb una jornada de portes obertes que es realitzaran entre les 19 i les 22h. En esta jornada, a més de mostrar-se les dependències als veïns, hi haurà dues masterclass simultànies d’spinning i de cubbà, a més a més d’una exhibició de gimnàstica rítmica.

A més, durant el que queda del mes de febrer totes les activitats que es realitzen en el Pavelló es podran practicar de manera totalment gratuïta.

Des de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha explicat que el pavelló «ha sigut un dels projectes més ambiciosos que ha portat endavant en els últims anys». Així la instal·lació ha suposat una inversió de 450.000 euros de la Diputació de València, 300.000 en una primera aportació per iniciar la construcció i 150.000 més inclosos dins del Pla de Milllora d’Instal·lacions Esportives 2016-2017, acabant els últims detalls i dotant-lo d’equipament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí