La Llosa de Ranes ajorna la celebració de les seues Festes Patronals 2021 d’agost a octubre

0
4038
Ajuntament de La Llosa de Ranes

Una decisió que s’ha pres després d’escoltar el desig dels Festers 2021 de celebrar-les, sempre que la situació sanitària ho permeta, el segon i tercer cap de setmana d’octubre.

L’últim dilluns i l’últim dimarts del mes d’agost són els dies grans a la Llosa de Ranes, dies en què es celebra la festa als patrons, la Mare de Déu del Naixement i el Santíssim Crist del Miracle.

A més els dies previs són dies carregats d’actes per a tots els gustos. Enguany, i ja en van dos, tampoc es podran celebrar les anhelades festes patronals. Almenys, no en les dates previstes. Ja que en el ple celebrat el passat 29 de juliol es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics, l’ajornament de les festes patronals al mes d’octubre.

Una decisió que s’ha pres després d’escoltar el desig dels Festers 2021 de celebrar-les, sempre que la situació sanitària ho permeta, el segon i tercer cap de setmana d’octubre. Una situació atípica que podrà variar en funció de l’evolució de la pandèmia, sempre prioritzant la salut i la seguretat de les persones.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí