La línia C-1 València-Gandia de Rodalies recupera set serveis diaris a partir del 4 d’abril

0
2754
Tren de Rodalies Gandia -Valencia.

La línia C-1 València-Gandia recuperarà a partir del dilluns, 4 d’abril, set serveis diaris per la qual cosa els usuaris de rodalies tornaran a disposar del 96% de l’oferta habitual de Renfe a aquesta línia des de la crisi sanitària.

Així s’ha comunicat des del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern central a l’Ajuntament després de mantenir durant els darrers mesos diverses trobades amb l’alcalde de Gandia on es va sol·licitar el restabliment de la freqüència habitual que va ser alterada per la Covid-19.

«Els problemes de la ciutadania de Gandia són els nostres problemes, i per això en els darrers mesos hem sol·licitat en nombroses ocasions al president de RENFE buscar solucions de forma conjunta als greus problemes que pateixen els usuaris d’esta línia» ha delcarat José Manuel Prieto qui ha afegit que «Hem aconseguit una resposta efectiva a una reivindicació justa. La incorporació de nous maquinistes a la plantilla a partir del dilluns permetrà, per fi, millorar la connexió i la mobilitat dels usuaris que es desplacen entre Gandia i València» «Seguirem reivindicant tot allò que els nostres ciutadans mereixen» finalitzà.

D’aquesta manera, a partir del 4 d’abril, la línia C-1 s’incrementa el nombre de trens a set diaris. Des de València Nord amb destinació a Gandia sortiran de dilluns a divendres nous trens a les 06:11h, 14:56h, 15:26h, 19:11h i 20:33h. Així mateix, des de Gandia amb destinació a València Nord s’han restablert els serveis de les 07:40 hi les 10:05 h.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí