La línia 1 de l’autobús urbà de Alzira modifica parades i recorregut entre el 17 i el 24 d’agost

0
3805

El tancament del tram de Benito Pérez Galdós, des de la plaça Major fins a l’encreuament amb Reis Catòlics, per les obres de condicionament del ferm a càrrec de l’empresa que va executar les obres en 2017, obliga ha realitzat una modificació en el recorregut de la línia 1 de l’autobús urbà al llarg del període mentre duren les tasques, del dilluns 17 al dilluns 24 d’agost, ambdós inclosos.

Parada de bús.

Al llarg dels dies compresos en la setmana d’obres quedaran sense servici les parades de la plaça Major i Benito Pérez Galdós sent estes traslladades provisionalment a la plaça del Regne, des d’on la línia 1 es dirigirà cap a l’Hospital o l’estació de Renfe, depenent el sentit de la ruta que necessitem utilitzar.

S’informa que per afavorir el servici es creen dos parades provisionals ubicades al carrer Unió, la primera amb la confluència amb el carrer Taronger; i la segona amb l’encreuament al carrer Sagunt.

Des de l’empresa encarregada de gestionar el servici de l’autobús urbà, així com des de la Regidoria d’Obres i Serveis Públics, es demanen disculpes als usuaris del transport urbà pels inconvenients que estes modificacions puntuals els puguen ocasionar.

«Necessitem realitzat estos canvis en les parades al llarg de la setmana compresa entre el 17 i el 24 d’agost pel tancament del primer tram de Pérez Galdós, una vegada finalitzades les tasques de condicionament del ferm la línia 1 recuperarà tant les parades com el recorregut que realitza habitualment travessant Benito Pérez Galdós», ha volgut remarcar el regidor encarregat de l’àrea Fernando Pascual.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here