La justícia obliga provisionalment a la regidora trànsfuga de Cs de la Font de la Figuera a tornar les seues remuneracions

0
690
Vicent Muñoz (centre) junt a la regidora trànsfuga Puri Lluch.

El jutge que obliga a executar la setència també obliga a l’alcalde a revocar les delegacions de la regidora així com també el seu càrrec de primera tinent d’alcalde

A instàncies del PP de la Font de la Figuera el jutge ha imposat el compliment provisional de la sentència pel qual l’Ajuntament de la localitat, governat per Vicent Muñoz (Compromís), haurà d’exigir a la trànsfuga de Ciudadanos, Puri Lluch, que retorne les remuneracions cobrades indegudament. A més a més també obliga a que l’alcalde li revoque les delegacions, així com el seu càrrec de primera tinent d’alcalde. No obstant contra esta decisió cap un recurs de reposició.

El grup Popular de la Font de la Figuera “celebra que s’haja fet justícia davant la il·legalitat comesa per la coalició d’esquerres de la Font”. Igualment lamenta que l’equip de govern format per Compomís i la regidora no adscrita “hagen governat el poble amb ardits i irregularitats vàries”.

“Hem hagut d’esperar al final de la legislatura per a celebrar que el PP de la Font ha complit amb les seues obligacions en defensa dels interessos del nostre municipi i ara està en mans de l’alcalde executar la Sentència i seria il·legal no fer-lo, encara que no ens sorprendria ja que l’equip de govern ha vulnerat la legislació contínuament aquests quatre anys, 7 sentències al nostre favor i cap en contra”, han afirmat des del PP.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here