La Junta Local Fallera d’Alzira dóna per finalitzades les falles de 2020

0
2725
Alzira dona per tancat l'exercici 2020 de les falles

El col·lectiu faller també ha mostrat el suport a la decisió del govern d’Alzira de destinar part de la dotació pressupostària de la Junta a les persones més necessitades

Les falles d’Alzira no se celebraran aquest 2020 y es dóna per finalitzat l’exercici suspés inicialment per al 19 de març per la crisi sanitària del coronavirus. Ha estat aprovat així en una reunió celebrada amb presència de la Junta Local Fallera d’Alzira, junt a les 35 comissions falleres de la ciutat i l’alcalde Diego Gómez i el regidor de Festes Xavier Pérez.

En un comunicat de la Junta Local Fallera s’ha explicat que “estem passant per una situació roïna, i el que preval en estos moments és la salut, aquest és el principal motiu pel qual hem arribat a aquesta difícil decisió”.

D’una altra banda també han mostrat el suport a la decisió del govern local de destinar part de la dotació pressupostària de la Junta a ajudar a les persones més necessitades d’Alzira. No obstant la Junta Local Fallera també ha anunciat que van a complir amb els compromisos adquirits amb els proveïdors, artistes fallers, floristes, perruqueries, maquilladores, indumentaristes i pirotècnies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here