La Junta Electoral tomba un recurs del PP contra la celebració d’un acte del Pla Edificant a Ontinyent

0
1001
Miguel Soler i Jorge Rodríguez

Els socialistes d’Ontinyent qualifiquen com “atac frustrat” l’intent del PP local contra la comunitat educativa per voler dificultar el procés participatiu previ a la construcció del nou centre al marc del Pla Edificant

La Junta Electoral de Zona ha tombat l’al·legació que havia presentat el PP contra l’acte organitzat pel govern municipal d’Ontinyent a l’IES l’Estació per a este dimarts consistent en un procés participatiu dirigit a la comunitat educativa del centre per tal d’iniciar la redacció del projecte inclòs dins del Pla Edificant.

Així la Junta Electoral ha donat la raó al govern de Jorge Rodríguez i permet l’acte en el que participaran, a més de l’alcalde, el Secretari Autonòmic Miquel Soler i el regidor Óscar Borrell. Dins la seua argumentació la junta afirma que “l’inici del període electoral no pot suposar la interrupció de les actuacions per al correcte desenvolupament del servei públic, constant que ha hagut reunions anteriors a la convocatòria electoral, i, per tant, l’acte no vulnera la citada normativa”. No obstant també adverteix als organitzadors que “s’hauran d’abstindre de realitzar alusions a les realitzacions i fites obtingudes pel convocant i no podrà tindre cap contingut electoralista”.

La Primera Tinent d’alcalde i Secretària General socialista, Rebeca Torró, ha subratllat “que al PP no sols li sap malament que ara es faça allò que ells no van fer durant 20 anys, sinó que tracten d’impedir que la comunitat educativa d’aquest institut puga conéixer de primera mà com va a ser el projecte i participe de les passes prèvies a la construcció del mateix”, manifestava, i afegia que “en lloc d’estar contents sembla que estan enfadats perquè vaja endavant l’obra de l’IES l’Estació”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Els bombers porten aliments a cinc persones atrapades per la neu en una casa a Bocairent i hui es preveu el rescat en helicòpter

El regidor d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, també mostrava la “sorpresa” que ha causat la petició de suspensió “davant una reunió més d’un cicle que venim fent durant setmanes per explicar a les comunitats educatives dels centres com van a ser les actuacions del Pla Edificant. Les pròpies bases del pla obliguen a que els projectes siguen consensuats pels consells escolars, i estes reunions formen part d’eixe procés de participació. La Junta Electoral ens ha donat la raó i ha frustrat aquest nou intent d’entrebanc per part dels populars”, destacava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here