La integració tarifària permetrà en 2022 viatjar de Sagunt a València fins a un 75% més barat

0
751
Línia de bus de Sagunt.

A més, una única targeta serà vàlida per a tot el transport públic (Metrovalència, EMT, Metrobús i Renfe Rodalia) i hi haurà una nova zonificació, on Sagunt passa de ser zona D a zona B

La nova integració tarifària, que entrarà en vigor el pròxim 1 de gener de 2022, permetrà viatjar per un import de fins a un 75% més barat que l’actual i, a més, una única targeta serà vàlida per a tot el transport públic (Metrovalència, EMT, Metrobús i Renfe Rodalia). Així mateix, s’ha establit una nova zonificació per a l’ús de les mateixes (zona A, zona B i zona de solapament AB), on Sagunt passa de formar part de la zona D a la B, com la resta de municipis del Camp de Morvedre.

En este sentit, a partir de gener de 2022 existiran 2 tipus de bo: BONO 10 TRANSBORD i ABONAMENT MENSUAL, d’1 o 2 zones. El bo o abonament corresponent a una zona permetrà viatjar a altres municipis de la comarca i de l’àrea metropolitana de València (zona AB i B) i, d’altra banda, amb els títols vàlids en 2 zones es podrà viatjar de Sagunt a València, amb Metrobús o Rodalia, i en el mateix viatge es podrà fer transbord a València (zona A) en EMT o Metrovalència.

El regidor de Trànsit i Mobilitat Urbana, Javier Raro, ha assenyalat que «des de l’Ajuntament de Sagunt estem molt satisfets amb estes noves tarifes que proposa l’Autoritat de Transport Metropolità de València i especialment contents perquè Renfe Rodalia entre dins d’esta integració tarifària i ens permeta augmentar els usuaris. Esperem que amb estes noves tarifes i esta nova estructura de zones, l’ús del transport públic i de la mobilitat sostenible augmente a partir de 2022».

Així mateix, la integració suposa a més un estalvi considerable, sent els preus del BO 10 TRANSBORD per a una zona de 8 euros i de 12 euros per a dos zones. Mentre l’ABONAMENT MENSUAL per a una zona tindrà un preu de 35 i per a dos zones de 53 euros, la qual cosa suposa respecte a les tarifes actuals un estalvi de fins a un 75%.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí