La iniciativa d’Ontinyent de xecs consum per incentivar el comerç local injecta 236.000 € en el seu primer matí

0
4097
Els comerços d'Ontinyent van rebre una injecció econòmica amb aquesta iniciativa.

La campanya ‘Queda’t a Ontinyent, compra a casa’ posada en marxa per l’Ajuntament ven més de 3.500 xecs ‘Tornem Junts” en només les 7 primeres hores de funcionament

En només les seues 7 primeres hores de funcionament, la campanya ‘Queda’t a Ontinyent, compra a casa’ confirmava la injecció de 236.000 euros al comerç local. A les 8:00 hores d’aquest dilluns s’habilitava a www.quedataontinyent.com la plataforma TPV creada per Caixa Ontinyent per adquirir els xecs consum de la campanya, registrant una venda de més de 3.500 d’estos xecs a les 15:00 hores per import de fins a 200 euros per persona. La posada en marxa de la iniciativa s’ha aparellat a una campanya en mitjans de comunicació i xarxes socials que inclou la difusió d’un audiovisual.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la bona resposta i interès de la ciutadania, “que en adquirir estos xecs està confirmant que va a fer compres als nostres comerços, establiments d’hosteleria i establiments locals amb ells, el que ajudarà a tornar a posar en marxa l’activitat econòmica a la nostra ciutat i pal·liar els efectes econòmics de la crisi del Covid-19, que és el que pretenem amb esta iniciativa i amb la totalitat del pla Tornem Junts”, explicava.

Úbeda també avançava que en la nova tanda de venda de xecs que es farà en setembre s’afegiran nous establiments com els del sector alimentació, “que no han participat ara ja que havien pogut mantenir l’activitat durant tot el confinament, i en consensuar les bases de la campanya amb els diferents sectors vam coincidir en què era millor centrar esforços en esta primera tanda en ajudar a establiments que havien tingut que tancar portes”. El regidor afegia que el període d’inscripció d’establiments per a participar en la segona tanda de la campanya serà del 1 al 15 de juliol.

Cal recordar que els xecs es poden adquirir al preu de 10, 25, 50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 i 200 euros) en més de 200 establiments

locals adherits fins al 15 de novembre. L’adquisició dels xecs apareixerà a l’esborrany de la Declaració de la Renda de 2020 com qualsevol altra ajuda pública que es puga rebre al llarg de l’any. Els xecs són personals i intransferibles, i cada xec val només per a una única compra.

Per accedir a més informació i adquirir els xecs de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” cal visitar la web www.quedataontinyent.com i introduir el DNI o NIE per tal de constatar que la persona està empadronada a la ciutat i té més de 18 anys, realitzant-se la compra amb targeta de crèdit, rebent-se acte seguit via correu electrònic el xec o xecs adquirits.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí